Kavel Bedrijfspand Rotterdam

Published Feb 10, 21
6 min read

Demik.nl

Ivana had in de eerste helft als verdediger ons eerste doelpunt gemaakt met een onvervalste poeier. Ze rende de hele eerste helft het hele veld over en was overal te vinden, met als resultaat dat ze uitgeput was in de rust (Kantoor Rotterdam). In de tweede helft schoven we haar een linie naar voren, waardoor ze voorin nog meer gevaar kon stichten.

Naast Ivana was ook Siomara erg sterk vandaag. Ook (net als Ivana trouwens) pas in haar tweede wedstrijd, maar wat een inzet! Ze liet geen bal die bij haar in de buurt kwam omgemoeid en maakte ook een paar mooie acties. Isa V maakte net als haar naamgenote mooie rushes, die helaas vaak in schoonheid strandden.

Kavel Bedrijfspand RotterdamWinkelruimte Kopen

Madelief was vandaag onze aanvoerster en speelde een hele solide wedstrijd. Ook bij haar kan het nooit lang duren voor ze het net gaat vinden. Bij de penalty's was het vandaag de lat, maar daar hadden meer van onze meiden last van vandaag. 1-0 gewonnen in een wedstrijd waar de 2-0 de hele wedstrijd een stuk dichterbij was dan de 1-1 - Kantoorruimte huren Rotterdam.

Winkelruimte Kopen

Wel in de laatste seconde een vrije trap vlakbij ons doel, maar die vloog gelukkig over! Vandaag tien van de inmiddels vijftien meiden waar de MO11-1 uit bestaat op het veld. Het is een behoorlijke weelde om zoveel meiden te hebben die zich zo enorm inzetten. Meiden om trots op te zijn, omdat ze er echt voor gaan, maar ook omdat ze er allemaal staan voor elkaar.

Demik.nlKavel Bedrijfspand Rotterdam

Aangename temperatuur, zonnetje erbij, genieten langs het veld. En dan schuif je om 7 uur 's ochtends de gordijnen open en word je nog maar eens een keer op de feiten gedrukt: voetbal is een buitensport en dan regent het wel eens. De hele wedstrijd, om precies te zijn. Maar het maakt ook niet uit, want de zomerstop is eindelijk afgelopen en de meiden mogen weer voetballen! Een nieuw seizoen, een nieuw team.

Vandaag kunnen er drie van onze meiden niet meespelen, dus er staan deze ochtend 11 meiden te trappelen van ongeduld bij de warming up. Een heel ander team dan waar we vorig seizoen mee begonnen. Niet 9 meiden die nog nooit een wedstrijd hebben gespeeld, maar een mix van speelsters van vorig jaar, meiden die net beginnen met voetballen en meiden uit de MO9.

Kantoor Rotterdam

Er zijn natuurlijk nog geen automatismen en iedereen moet nog leren elkaar te vinden. Als je dan ook nog eens tegen een ervaren tegenstander speelt is het afwachten wat er allemaal mogelijk is. Een voordeel van een groot team is dat je altijd flink wat ouders langs de kant hebt staan. Kavel bedrijfspand Rotterdam.

We hebben in de eerste helft wel wat moeite uit de verdediging te komen, maar VVV Westzaan heeft moeite om er doorheen te komen (DeMik (De Mik bedrijfshuisvesting).nl). Er vliegt met een beetje mazzel een bal in het doel en er volgt een tweede doelpunt dat mooi is uitgespeeld, maar verder houdt de verdediging de boel bewonderenswaardig goed dicht.

Winkel Kopen RotterdamDe Mik Bedrijfshuisvesting

Dat is niet te zien. Ze is in het begin een heel klein beetje nerveus, maar speelt alsof ze dat al jaren doet (Winkelruimte Rotterdam Centrum). Ze helpt de andere meiden en is zelf ook heel sterk aan de bal. We zijn dan ook heel blij dat ze heeft gekozen voor ons team en laten haar ook zeker niet meer gaan! Ze wordt geholpen door Isa H, een meisje uit de MO9 dat zelfs nog maar 8 jaar oud is, maar die zich niet van de wijs laat brengen door de meiden van Westzaan.

Kantoorruimte Rotterdam

Goed zo Isa! De verdediging wordt ook sterk gehouden door Liona en Kimberley, ervaren meiden alweer, die de goede lijn van het vorige seizoen lekker doorzetten. Lange meiden die niet alleen goed zijn in heel boos kijken naar hun tegenstander, maar die ook de bal keer op keer wegwerken - Bouwgrond Rotterdam. Ook Jayda, nieuw op voetbal, doet heel goed haar best in de verdediging.

Demy blijkt al snel een hele zekere factor te zijn die zelfs (al dan niet gepland) een kopbal durft te maken. Dat zien we niet veel in de MO11-1! Siomara is al net zo enthousiast en gedreven als haar vriendinnen en ik denk dat we van deze meiden heel wat kunnen gaan verwachten (Winkel huren Rotterdam).

Isa V, ook pas 8, weet er een aantal keer heel goed langs te komen en houd de speelsters van Westzaan goed bezig. DIe hebben er moeite mee grip te krijgen op dat kleine meisje dat bijna niet te stoppen is. De Mik - Bedrijfshuisvesting. Valeria is al net zo enthousiast in haar acties en weet heel goed de ruimte te vinden, terwijl Madelief in de aanval laat zien veel progressie te hebben gemaakt.

Winkel Huren Rotterdam

Als die bal toch eens twintig centimeter meer naar links was geweest... Mooi om te zien dat ze zich ontpopt als een van de leidsters van het team. Onze onverschrokken keepster Noa houdt in de tweede helft haar doel nog beter schoon dan in de eerste helft. Er vliegt nog wel een bal in, maar die was ook echt onhoudbaar. De Mik bedrijfshuisvesting.

Dat we dan toch met 3-0 verliezen... Ik denk dat het een heel goed resultaat is tegen deze tegenstander. De coach van de tegenstander loopt na afloop te mopperen dat zijn meiden niet goed hebben gespeeld, maar ik denk dat dit ook voor een groot deel te danken is aan de gedrevenheid van onze eigen meiden.

Vorig seizoen begonnen we met een 30-0 nederlaag, waarna nog heel wat nederlagen volgden. Je zag toen het team wel steeds beter worden, wat zich aan het eind van het seizoen uitbetaalde in 5 mooie overwinningen. Dat team heeft enorm veel progressie gemaakt en als we dit jaar ook weer met zijn allen ons best blijven doen, wie weet wat we dan allemaal nog kunnen verwachten.

Kantoor Huren Rotterdam

Huiswerk: penalty's oefenen met jullie vader of moeder! ;-) Dit was een wedstrijd vol momenten die alles hadden kunnen kantelen. Mooie rushes van Lisa, die meerdere malen langs de zijlijn gevaarlijk opkwam. Een mooie actie van Kimberley, die vrij kwam voor het doel en haar schot net gekeerd zag. Jenna, een talentje uit de MO9, die keer op keer de verdediging van de tegenstander op de pijnbank legde maar steeds net iets te kort kwam - Winkelruimte huren.

We hebben deze wedstrijd met 0-1 verloren, maar het opgeluchte gezicht van de coach van Kadoelen zei genoeg: hij had hem flink geknepen deze wedstrijd. "Het was een mooie, spannende wedstrijd," zei hij terwijl hij me de hand schudde na afloop. "Jullie team gaat het heel goed doen dit seizoen." Afgaande op deze wedstrijd kan ik hem alleen maar gelijk geven.

De MO11-2 was op volle oorlogssterkte, met Meike er eindelijk weer bij. Met meiden die blessures en koorts wegwuifden om deze wedstrijd toch vooral niet te hoeven missen. Daarnaast hadden we twee zeer talentvolle meiden uit de MO9 in onze rangen. Kantoor Rotterdam. Jenna en Indy, kleine meisjes met een groot talent, die het nog ver gaan schoppen in het voetbal.

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoorruimte Huren Rotterdam

Published Feb 28, 21
6 min read

De Rotterdam Kantoorruimte

Published Feb 27, 21
6 min read